Gillerts kennel

Norsk Lundehund

Valpplaner

De hundar som är aktuella för parning nästa gång är Bore och Cindra eller Niilas och Bliss. Jag har ännu inte bestämt om vi ska prova att para någon av dem vid nästa löp, vilket innebär att valparna kommer att vara säljklara runt jul eller löpet därefter, vilket innebär att de är säljklara till sommaren. Jag återkommer med mer information när vi har bestämt hur vi går vidare. 

 


Bore (Gillerts Bore) är en aktiv, självständig och vacker hanhund av mindre storlek. Bore har också en bra spårnos. Bore har gått mycket bra på utställningar. Han har fått fyra svenska certifikat, samt ett norskt, finskt och nordiskt certifikat. Han har också blivit BIR (bäst i ras) och BIM (bäst i motsatt kön) ett flertal gånger. 

Cindra (Gillerts Cindra) är en medelstor, graciös tik med mycket charm. Hon är lekfull och busig. Påhittig och rolig. Cindra har fått bra utvärderingar på utställningar. Hon har ett svenskt, ett norskt och ett nordiskt ceritifikat. Hon har också blivit BIR (bäst i ras).Niilas (Häggetorps Lunde Niilas) är en medelstor hanhund som går bra ihop med alla. Niilas är mycket trygg, social och lättsam. Han är också en ståtlig hanhund som har fått fina utmärkelser på de två utställningar han varit på. Niilas har två svenska certifikat och ett BIR (bäst i ras).  

Bliss (Gillerts Bliss) är en liten och mycket go tik som mest vill sitta i knät och mysa. Bliss är social, trygg och mycket vacker i sin mörkröda färg. Bliss har gått bra på utställningar. Hon har fått fyra svenska, ett nordiskt och ett norskt certifikat. Hon har också blivit både BIM och BIR.

Om du är intresserad av en valp är du välkommen att skicka ett meddelande och berätta om dig själv, din familj, dina intressen och det liv du vill att din Lundehund ska få tillsammans med dig. Valparna kostar 20.000 svenska kronor. 

När du köper en valp från oss får du med dig köpeavtal, registreringsbevis, ID-märkning, veterinärbesiktningsintyg, EU-pass och information om skötsel, utfordring, vaccinationer, avmaskning mm. Dessutom medföljer även färskfoder inför hemresan, 1 påse spannmålsfritt torrfoder, matskål, naturligt hundgodis, halsband, koppel, filt som luktar mamma, klosax, klotång, gosedjur, populära leksaker, renhorn samt Lundeboka.