Gillerts kennel

Norsk Lundehund

Vi planerar inga valpar för närvarande, men hör gärna av dig så att vi vet att intresse finns inför framtida parningar.


 

Cindra är en smäcker, medelstor tik med härligt lynne. Cindra är charmig, lekfull, påhittig och kelig. Cindra har även fått mycket fina omdömen från utställningar.

Bore är en liten hanhund som älskar äventyr. Bore är social, samarbetsvillig, nyfiken och sällskaplig. Bore är också en vacker hanhund med flera utmärkelser.

Bliss och Belina (bilden) är två mindre och mycket söta töser som också fått fina utmärkelser på utställningar. De är båda sociala och sällskapliga och vill gärna krypa upp i knät.

Niilas är en mycket social och lättsam hund som går ihop med de flesta. Niilas vill gärna ströva fritt ute, men är alltid i närheten. Niilas är av medelstorlek och har också fått fina utmärkelser på utställningar. 


Om du är intresserad av en valp är du välkommen att skicka ett meddelande och berätta om dig själv, din familj, dina intressen och det liv du vill att din Lundehund ska få tillsammans med dig. Valparna kostar 22.000 svenska kronor. När du köper en valp från oss får du med dig köpeavtal, registreringsbevis, ID-märkning, veterinärbesiktningsintyg, EU-pass och information om skötsel, utfordring, vaccinationer, avmaskning mm. Dessutom medföljer även färskfoder inför hemresan, 1 påse spannmålsfritt torrfoder, matskål, naturligt hundgodis, halsband, koppel, filt som luktar mamma, klosax, klotång, gosedjur, populära leksaker, renhorn samt Lundeboka.