Gillerts kennel

Norsk Lundehund

Presentation av våra Lundehundar

 Moa är en mycket trygg och stabil tik som väger närmare 7 kilo. Moa har fått excellent på utställningar, BIR, BIM samt två svenska cert. Moa har fått två fina och välmående valpkullar. Den första kullen bestod av en hanhund och tre tikar och den andra kullen av tre hanhundar. Vi kommer inte att ta fler valpkullar efter Moa.  


Moonheim Frostis Moa SE 10031/2019

Bliss är en mycket kelig, lugn och nyfiken tik som väger 6,3 kilo. Bliss gillar att strosa runt och upptäcka världen i sin egen takt. Bliss är bedårande med sin djupa, mörka färg och vackra teckning. Hon har bra tår, steg och ett skapligt bett. Bliss är svenskt, norskt, finskt och nordiskt utställningschampion. 

Gillerts Bliss SE18790/2021

Cindra är vår yngsta hund. Hon blev kvar hos oss pga av ett återbud och det är vi glada över. Cindra är en härlig tik som förhoppningsvis också kommer att bidra till att utöka rasen. Cindra väger 6,5 kilo, har bra tår och bett och ett underbart glatt temperament. Cindra har fått Excellent på utställningar, blivit bäst i ras samt fått svenskt, norskt, finskt och nordiskt certifikat. 


Gillerts Cindra SE63502/2021

Belina är en alldeles charmerande tik från Moas första kull som har kommit tillbaka till oss pga av ändrade förhållanden hos hennes tidigare ägare. Belina är en liten och mycket fin Lundehund på 6 kg. Som valp kallade vi henne "lilla vackra" vilket också hennes namn betyder. Belina har gjort mycket bra ifrån sig på utställningar i Sverige, Norge och Finland med Excellent och certifikat.   


Gillerts Belina SE18791/2021