Gillerts kennel

Norsk Lundehund

Valpar Om du är intresserad av en valp är du välkommen att skicka ett meddelande och berätta om dig själv, din familj, dina intressen och det liv du vill att din Lundehund ska få tillsammans med dig. Vi har också en hanhund på 1 år som vi söker fodervärd till och eventuellt en tik. Om du är intresserad av dem är det bra om du bor i norra Sverige. 

Valparna kostar 20.000 kronor. En del valpar säljer jag med avelsrätt eller överlåter till en fodervärd. Avelsrätt innebär att du betalar halva priset för valpen och i gengäld får jag låna tiken för en kull och hanhunden för tre kullar. Fodervärd innebär att du inte betalar något för valpen och att jag får låna tiken för två kullar och hanhunden för sex kullar. För att det ska fungera praktiskt, bör du bo i norra delen av Sverige. 

När du köper en valp från oss får du med dig köpeavtal, registreringsbevis, ID-märkning, veterinärbesiktningsintyg, EU-pass och information om skötsel, utfordring, vaccinationer, avmaskning mm. Dessutom medföljer även färskfoder inför hemresan, 1 påse spannmålsfritt torrfoder, matskål, naturligt hundgodis, halsband, koppel, filt som luktar mamma, klosax, klotång, gosedjur, populära leksaker, renhorn samt Lundeboka.