Gillerts kennel

Norsk Lundehund

Presentation av våra Lundehundar

 Moa är en mycket trygg och stabil tik som vägen 7 kilo. Moa har bra hållning, färg, steg, bett och tår. Hon har fått excellent på utställningar, BIR, BIM samt två svenska cert. Moa har fått två fina och välmående valpkullar. Den första kullen bestod av en hanhund och tre tikar och den andra kullen av tre hanhundar. Vi kommer inte att ta fler valpkullar efter Moa.  


Moonheim Frostis Moa SE 10031/2019

Bliss är en mycket kelig, lugn och nyfiken tik som väger 6,5 kilo. Bliss gillar att strosa runt och upptäcka världen i sin egen takt. Bliss är bedårande med sin djupa, mörka färg och vackra teckning. Hon har bra tår, steg och bett. Bliss har fått excellent på utställningar, BIR, BIM samt tre svenska, ett norskt och ett nordiskt cert. Bliss planeras för valpar våren 2023.

Gillerts Bliss SE18790/2021

Cindra är vår yngsta hund. Hon blev kvar hos oss pga av ett återbud och det är vi glada över. Cindra är en härlig tik som förhoppningsvis också kommer att bidra till att utöka rasen. Cindra väger 6,5 kilo, har bra tår och bett och ett underbart glatt temperament. Cindra har fått Excellent på utställning, BIR samt ett svenskt, norskt och nordiskt cert. Cindra planeras för valpar hösten 2023.


Gillerts Cindra SE63502/2021