Gillerts kennel

Norsk Lundehund

Presentation av våra Lundehundar

Moonheim Frostis Moa SE 10031/2019

Moa är en mycket trygg och stabil tik av medelstorlek som vägen 6,5 kilo. Moa har fått två fina och välmående valpkullar. Den första kullen bestod av en hanhund och tre tikar och den andra kullen av tre hanhundar. Moa har bra hållning, färg, steg, bett och tår. Moa har två cert, men har inte kunnat ställas ut på två år pga corona. Nu hoppas vi på att kunna få det tredje certet till sommaren så att Moa blir svenskt utställnings champion.

Lundesommer Frigg SE27658/2019

Isa är en go och lekfull tik av modell större som väger 7,5 kilo. Isa pysslar gärna om och leker med de minsta i familjen. Isa har fått två fina och välmående valpkullar. Den första kullen bestod av en tik och en hanhund och den andra kullen av en tik och två hanhundar. Isa har ställts ut som valp och blev BIR, men har inte kunnat ställas ut mer pga corona. Vi hoppas ta igen det i sommar. 

Gillerts Bliss SE18790/2021

Bliss är en kelig, lugn och nyfiken tik av mindre medelstorlek som väger 6 kilo. Bliss gillar att strosa runt och upptäcka världen i sin egen takt. Bliss är bedårande fin med sin djupa, mörka färg och vackra teckning. Hon har bra tår, steg och bett. Bliss planeras för valpar när hon blir äldre. 


Gillerts Cindra SE63502/2021

Cindra är vår minsting. Hon blev kvar hos oss pga av ett återbud och det är vi glada över. Cindra är en härlig tik som  förhoppningsvis också kommer att bidra till att utöka rasen. Cindra har bra tår och bett och ett underbart glatt temperament.