Gillerts kennel

Norsk Lundehund

Valpplaner

Nästa parning planeras våren 2023 mellan Bliss och Niilas. Bliss är en mycket go tik som gärna vill sitta i knät och mysa. Hon är en social, lekfull och vacker tik som har gått bra på utställningar. Niilas är en mycket trygg, social, trevlig och lättsam hanhund. Han är också en ståtlig hanhund som har gått bra på utställningar. Om du vill ha en valp efter dessa fina föräldrar får du gärna höra av dig och berätta mer om dig själv. 

Om du är intresserad av en valp är du välkommen att skicka ett meddelande och berätta om dig själv, din familj, dina intressen och det liv du vill att din Lundehund ska få tillsammans med dig. Valparna kostar 20.000 svenska kronor. 

När du köper en valp från oss får du med dig köpeavtal, registreringsbevis, ID-märkning, veterinärbesiktningsintyg, EU-pass och information om skötsel, utfordring, vaccinationer, avmaskning mm. Dessutom medföljer även färskfoder inför hemresan, 1 påse spannmålsfritt torrfoder, matskål, naturligt hundgodis, halsband, koppel, filt som luktar mamma, klosax, klotång, gosedjur, populära leksaker, renhorn samt Lundeboka.